search
FÅ 20% RABATT PÅ POSTERS när du anmäler dig till vårt nyhetsbrev!
FRI FRAKT ÖVER 399 KR | LEVERANS 3-7 ARBETSDAGAR
 • 0 kr 0.00
  Till kassan

  Karolina Nowosielska

  Polen, Norge, Japan. Metod: Fotografi.

  Karolina Nowosielska har en bakgrundfrån NTNU i Trondheim, en fotografihögskola i Sopot och en mastergrad i nordisk och tysk Filologi. Hon har haft utställningar i Norge, Japan, Polen och Singapore. Karolina har också vunnit flera internationella tävlingar som DEBUTS, Tokyo international foto awards och Editor Pick vid Life Framer. Hon inspireras av symbolism och expressionism, och hennes solida utbildning inom nordisk och tysk filologi.

  Detta ger henne inspiration till hennes konstnärsverksamhet. Natur, nordisk mytologi och litteratur har vart de viktigaste inspirationskällorna i alla hennes fotografiska projekt. Karolina skapar fotografier med hela sitt hjärta. Genom hennes konst ger hon uttryck för empati och djup beundran för de platserna hon fotograferar. Bakom varje bild hon skapar, gömmer det sig en vacker historia. Hon önskar att hennes fotografier skall förmedla detta stora engagemang.

  Hon hoppas att de som dekorerar sina hem med hennes konstfotografier inte bara skall få en estetisk upplevelse, men också bli begeistrade av den vackra naturen, och kanske bli inspirerade till att utforska världen.

  0
  0
  Din vagn
  Din vagn är tomÅtergå till Shop
  Calculate Shipping