search

BUTIKEN ÄR TILLFÄLLIGT STÄNGD. VI ÄR SNART TILLBAKA!

FRI FRAKT ÖVER 599,- | LEVERANS 2-5 ARBETSDAGAR

Okategoriserad |

Abstrakt konst för alla hem

Vi ser att abstrakt konst är mycket populärt bland våra kunder. Abstrakt konst kan definieras som motiv som inte representerar objekt och gör det således möjligt för konstägaren att tolka målningen på sitt eget sätt. Vi har många affischer med abstrakt konst i vårt sortiment. Vi på inzpero älskar abstrakt konst och har många alternativ från olika artister. Kolla vår abstrakta konst och beställ din favorit till ett bra pris!

Abstrakt konst ser lika bra ut i vardagsrummet som i barnrummet eller sovrummet. Oavsett om konsten är i svartvitt eller i färg, kan du välja affischer efter färgerna i resten av ditt interiör, så att affischerna kompletterar resten av atmosfären.

Kombinera din abstrakta favoritkonst i en tavelvägg
Med en elegant bildvägg kan du kombinera dina favoritaffischer och fylla väggen med glädje. Skapa en fotovägg med din favorit abstrakta konst! Vi har gjort förslag på bildväggar som du hittar här.

Vad sägs om den Red And Yellow Explosion? Bildväggen består av tre affischer med abstrakt konst i gula och röda toner. Affischerna Symphony in Yellow and Blue av Kubistika, Indecisive av Anne-Mette Juul Svensson och HOT HOT HOT av Isaksson Art ingår i fotoväggen. Du får affischer i alla våra rektangulära storlekar, och du kan också få den obeslutsamma bilden i en fyrkantig variant. Välj olika storlekar på affischer för ett lekfullt uttryck eller skapa din egen fotovägg med affischer i olika storlekar.

Letar du efter en färgexplosion av en fotovägg? Vi har kallat bildväggen Passion, och affischerna består av Passion och Passion No. 2 som båda är gjorda av konstnären Melina Dahl. Om du väljer att beställa hela fotoväggen kan du välja att anpassa storleken på affischerna efter dina egna önskemål och inrama efter dina egna önskemål. Välj en träram i svart, vitt eller ek. Bildväggen passar perfekt in i ett rum som annars är färgneutralt eftersom all uppmärksamhet är inriktad på bildväggen.

Hitta bästsäljande abstrakt konst i vårt sortiment
Du kan välja och välja affischer från vår bästsäljarlista. Om du beställer en affisch från den här listan vet du att det du beställer är trendigt! Beställ affischer baserat på dina färgval, storlekar och mönster.

Affischer Dolda färger Nr. 1 av konstnären Jimmy Ralsmark säljer bra och kan köpas i storlekar från 13x18 till 70x100 och kombineras med en ram i svart, ek eller vitt. Affischen har blå, grå, gul och röd nyans och passar perfekt i många hem. Häng affischen på vardagsrumsväggen eller kombinera den med andra affischer av samma konstnär.

Affischen Evergreen 1 av Linda Kofoed är också en bästsäljande abstrakt affisch här på inzpero. Affischen består av naturliga färger som mörkblå och beige och passar lika bra i vardagsrummet som i sovrummet. Affischen kan fånga all uppmärksamhet på väggen eller kombineras med Evergreen 2 från samma serie av samma artist. Liksom affischer från Jimmy Ralsmark kan du också beställa Evergreen 1 och Evergreen 2 i många olika storlekar.

Oavsett om du letar efter en enkel affisch eller en bildvägg med affischer i abstrakt konst, så kommer du garanterat att hitta något som du tycker om i vårt sortiment!


0
0
Din vagn
Din vagn är tomÅtergå till Shop
Calculate Shipping