search
25% rabatT på alL kOnst
*SLUTAR 24.11
FRI FRAKT ÖVER 399, - | LEVERANS 3-7 ARBETSDAGAR
 • 0 kr 0.00
  Till kassan

  Kundservice

   

  Epost: post@inzpero.no
  Telefon: +47 468 48 378

  PRODUKTER

  Vinster konstnärerna på försäljningen?  

  Ja, artisterna får provision för varje försäljning. Genom att shoppa på Inzpero hjälper du till att försörja oetablerade bildkonstnärer.

  Kan jag köpa originalkonst från dig?  

  För tillfället erbjuder vi endast reproduktioner av konst. Om du är intresserad av originalkonsten, skicka ett mail till oss på post@inzpero.no så skickar vi kontakten med konstnären.

  Kvalitet 

  Vi trycker alla våra affischer i Norge på svanmärkt papper. De är tryckta på 230 g mattpapper av hög kvalitet.

  Ramarna 

  Ramarna är av hög kvalitet och tillverkade i laminerad MDF. De kommer med tåligt plexiglas.

  Montering 

  Det är väldigt enkelt att montera affischer i ramen. Klämmorna skjuts åt sidan, bakplattan avlägsnas och allt du behöver göra är att sätta in affischen. De kan hängas både vertikalt och horisontellt efter de förmonterade gångjärnen. Fördelen med våra ramar är att det är enkelt att byta affischer efter önskemål.

  ORDNING

  Orderbekräftelse 

  Orderbekräftelsen skickas automatiskt ut via e-post, senast 1 timme efter att din order har slutförts. Om du inte har fått orderbekräftelsen, vänligen kontakta oss på post@inzpero.no så kan vi skicka den till dig igen. Anledningar till att du inte har fått en beställningsbekräftelse kan vara att du har angett fel e-postadress eller att den hamnat bland din skräppost.

  Ångra / ändra  

  Alla våra beställningar packas och skickas så snart som möjligt. Om du vill ändra eller ångra köpet, kontakta oss så snart som möjligt på post@inzpero.no så ser vi om vi kan få paketet skickat

  LEVERANS / RETUR

  Var och hur levererar du?  

  Om du har handlat på www.inzpero.no levererar vi hela Sverige. Vi arbetar med Bring för att få sina varor levererade på ett säkert sätt.

  Om jag inte hämtar mitt paket?  

  För varor som inte hämtas och som returneras till oss tar vi ut 150 NOK. Vi gör detta för att täcka våra kostnader.

  Retur 

  Du betalar själv retur av paketet till Inzpero om du ångrar köpet.

  Klagomål 

  Om varan är skadad under transporten, eller om du har fått fel artikel, skicka oss ett e-postmeddelande till post@inzpero.no innan du gör något mer. Vi kanske vill ha bilder av föremålen innan de kan behöva returneras.

  BETALNING

  Hur kan jag betala?  

  Hos oss kan du betala med Visa-kort, Mastercard eller välja faktura. Om du har valt en faktura och inte har fått den kan du kontakta vår partner Klarna direkt på deras supporttelefon 21 01 89 91. Om du väljer en faktura har du en 14-dagars gratis betalningsförskjutning och du kan få möjlighet att betala lite varje månad.

  VILL DU SAMARBETA MED OSS?

  KONSTNÄR / FOTOGRAF  

  Om du är konstnär / fotograf och vill ha ett samarbete med oss, vänligen kontakta post@inzpero.no. Detta är ett unikt tillfälle att marknadsföra din konst internationellt medan du får en provision varje gång vi säljer kopior av din konst. Många av våra artister har sålt originalverk eftersom de har exponerats genom Inzpero.

  INFLUENSER 

  Är du en influenser och tror du att din profil matchar vår profil? Kontakta post@inzpero.no så kontaktar vi dig.

  MEDIA 

  Är du en influenser och tror du att din profil matchar vår profil? Kontakta post@inzpero.no så kontaktar vi dig.

  0
  0
  Din vagn
  Din vagn är tomÅtergå till Shop
  Calculate Shipping