search
25% rabatT på alL kOnst
*SLUTAR 24.11
FRI FRAKT ÖVER 399, - | LEVERANS 3-7 ARBETSDAGAR
 • 0 kr 0.00
  Till kassan

  Om oss

  Skandinavisk konst av skandinaviska konstnärer

  Vi älskar interiör, skandinavisk konst och inte minst skandinaviska stilen.

  Tanken bak Inzpero var att laga en inspirerande nätsida där du kan hitta fin modern och tidsriktig konst och konsttryck med mening och autenticitet. Bara i Skandinavien finns det tusentals av talangfulla och duktiga bildkonstnärer och fotografer med unika uttryck av extremt hög kvalité. Det svårt att orientera sig och hitta de som träffar precis dig. Vi tror att där som vi kan göra det enkelt för konstnären att visa sig fram sin konst så vill väldigt många önska köpa konst av hög kvalité. Vi menar att alla bör ha möjlighet och råd till att köpa skandinavisk konst från skandinaviska konstnärer. Vi menar också att många flera konstnärer bör få möjligheten att visa sig fram.

  Var bild, har sin historia

  Att konsten hemma har en historia, att vi vet vem har lagat konsten och var den kommer ifrån, att den talar till oss och inte minst har ett bra pris, är de viktigaste kriterier som läggs till grund när vi skall köpa konst eller konsttryck till hemmet. Att få uttryckt oss och visa vem vi är genom historien hemmet berättar, blir viktigare och viktigare. Vi på Inzpero önskar att alla skall få möjligheten till att ha råd till att välja konst av hög kvalité. Inzpero vill vid att få med de duktigaste talangerna inspirera dig att hjälpa dig till att få något unikt och tidsriktigt hemma. På Inzpero vill du finna unika foto och konstmotiv från äkta skandinaviska konstnärer och fotografer. I tillägg till konst vill vi erbjuda förmedling av originalkonst och foto, ramar, barnbilder, naturmotiv, abstrakt, retro, illustrationer och mycket mer.

  Konst och konsttryck för ditt hem

  I det breda urvalet av olika stilart och storlekar Inzpero erbjuder, tror vi att du vill finna plakat och motiv som talar just till dig. Konst som du identifierar dig med eller rätt och slät bara tycker är fin eller har de rätta färgkombinationer som matchar övrig inredning. Plakat som passar in i vardagsrum, gången, kontoret eller i hela huset. Bilder du upplever som dekorativa, inspirerande bilder som skapar glädje eller kanske ger rum för eftertanke och reflektion.

  Vi uppdaterar vårt sortiment fortlöpande med motiv av hög kvalité från noga utvalda konstnärer och fotografer. Om du kallar det poster, plakat, konsttryck eller reproduktion – för våra konstnärer och våra kunder är detta konst – äkta autentisk skandinavisk konst av skandinaviska konstnärer som verkligt har en mening. Följ oss på Instagram, Facebook och Pinterest för att dig uppdaterad på sista nytt och goda tillbud.

  Adress:

  INZPERO AS

  Org nr 922217114

  Bøgata 9B

  6008 Ålesund, Norge

  Epost: post@inzpero.com

  Telefon: +47 468 48 378

  0
  0
  Din vagn
  Din vagn är tomÅtergå till Shop
  Calculate Shipping